Nr 17. GeekWalk + Instameet

geekwalk_sina_farhat_september_2012 2

GeekWalk nr 17. GeekWalk +Instameet = sant 29 september 2012. 

Samarbete gillar vi. Därför blev vi glada när vi upptäckte Igers, att det var fler än vi geekwalkare som promenerar från plats till plats i staden medan de pratar och plåtar. Vi kontaktade gänget som blev glada över att vi fanns och sa ja till att göra promenaden tillsammans.

Så vi mötte upp med gänget som kallar sig Igers gick vi ut på en flera timmar lång stadspromenad en härlig lördag i Göteborg. Här hittar du Igers Göteborg.

De kallar sig Igers för att de kommunicerar via appen Instagram. Med den omåttligt populära appen Instagram i din smartphone kan du göra bilderna finare, klicka gilla på andras bilder och kommunicera med andra personer. Den fungerar både i iPhone och i Android.

Killarna som driver Copygram deltog också i promenaden. Vi taggade bilderna med #geekwalk #igersgothenburg #copygram och några etiketter till som Copygram hade hittat på för en tävling. Läs mer om den här.

Bloggat:

Anne Kekki bloggar om promenaden här.

Copygram hittade Eva Wieselgrens artikel om promenaden i GöteborgsPosten.

Film av Boby Anwar @bobbyanwar om promenaden kan du se här.

Foto: Sina Farhat 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *