Nr 16. Vrångö

GeekWalk Vrångö juni 2012 MG

GeekWalk nr 16. Vrångö 17 juni 2012. 

En söndag åkte vi färjan ut till den södra skärgårdens yttersta utpost Vrångö för en GeekWalk i kombination med juniträffen i Social Media Club Göteborg. Nu när det finns en snabbfärja så tar färden från Saltholmens hamn enbart cirka en halvtimme mot nära det dubbla tidigare. Vi hade sett fram till att komma ut till skärgården och även om himmeln var mer grå än blå var det skönt i luften. På vackert väder visades att vi kunde få både uppehåll och regn så det var bara att hålla tummarna. Och packa ned jackan.

Temat i Social Media Club Göteborg (SMC Gbg) var idag en workshop i webbstrategi. Så medan vi käkade en god lunch hos Robert NordmanRock Room Café diskuterade vi olika strategiska val för webbplatser. Kloka huvuden fann varierade perspektiv och vinklar på frågorna utifrån deltagarnas olika webbplatserna som fick agera exempel i grupperna. Läs och lyssna här.

Regnet kom lagom när workshopen och lunchen var över i SMC Gbg då några deltagare valde att ta färjan hemåt. Vi som var kvar tog en kopp kaffe till under taket på uteserveringen och pratade vidare om hur vi ville göra med våra webbplatser. Efter en stund höll dropparna upp så vi promenerade bland de fina husen upp till berget där lotsutkiken står, se bilden. Sedan promenerade vi runt Vrångös södra udde ledda av Ann-Christin Johansson som gått här tidigare. Vi fortsatte prata om webbstrategier och företagande inspirerade av workshopen och plåtade även de vackra vyerna. Såklart. Se Kristina Svenssons fantastiska bilder här.

Foto: Maria Gustafsson.

1 tanke kring ”Nr 16. Vrångö

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *