Nr 12. Entreprenurial Hive

GeekWalk Entreprenurial Hive MG

Nr 12. 7 mars 2012. Entreprenurial Hive.

Trots kylan i vintermörkret så ville vi ses för en inspirerande GeekWalk. Vi bestämde oss för en kortare promenad än vanligt till en plats där vi kunde pratas vid. Flera av oss som brukar promenera driver företag så därför var vi nyfikna på Göteborgs nya företagskontor Entreprenurial Hive eller som det kallas Hive.

Vi bokade ett besök med en av grundarna Peter Nordin, till vänster på bilden, som presenterade verksamheten för oss. Konceptet Entreprenurial Hive bygger på mer än enbart att företagare hyr en kontorsplats med skrivbord och internetuppkoppling. På Hive arbetar man efter coworking-modellen vilket innebär att företagarna ingår i ett stöttande sammanhang där entreprenörerna samarbetar samt erbjuder föreläsningar, bokföringshjälp och massa annat som företagare behöver. Läs mer i coworkingbloggen.

Efter en inspirerande kväll med mycket företagarprat så önskade vi Peter lycka till med Hive!

Foto: Maria Gustafsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *