Nr 4. Skansen Kronan

GeekWalk Skansen Kronan

GeekWalk nr 4. Skansen Kronan 14 november 2010.

Mitt i den mörka hösten ville vi pigga upp oss med en lyxig GeekWalk Special Edition och bokade bord för brunch på Skansen Kronan från 1600-talet. Vi var några som möttes på Järntorget och promenerade tillsammans genom de mysiga gränderna i Haga och upp för den rejält branta trappan , se bilden, medan andra tog sig till Skansen Kronan från andra håll. Uppifrån Skansen Kronan var det en fantastisk utsikt över Göteborg. Väl inne i restaurangen blev vi väl mottagna till ett långbord och försåg oss av brunchen med allt från sallader, sill, lax med mera till kaffe och bärpajer. Sist men inte minst våfflor som man fick grädda själv i en djup fönstersmyg. Kanoner stod på flera ställen och väggarna var vitkalkade.

På bilden syns Anna Blomdahl @flowervalley och Ann-Christin Johansson @acj_gbg.

Denna historiskt intressanta plats beskrivs utförligt här.

Se Agnetha Lundbergs aka Nikonethas bildblogg från dagen.
Se Sina Farhats aka Belolas bilder från dagen.

Foto: Maria Gustafsson

2 tankar kring ”Nr 4. Skansen Kronan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *