Nr 3. Östra kyrkogården

Sina Farhat, Julia Åhall, Victoria Peterson, Lorraine Daum, Sandra Gonzalez och Marie Bergwall.

GeekWalk nr 3. Östra kyrkogården 13 oktober 2010.

Julia Åhall, som designat GeekWalks fina logotyp, föreslog en promenad på den kulturhistoriskt intressanta platsen Östra kyrkogården vid Redbergsplatsen. Julia hade förberett med ett manus så väl på plats guidade hon oss genom Göteborgs spännande historia. När det i vårt tycke alldeles för snabbt mörknade hade vi mycket kvar att se därför beslutade vi oss för att komma tillbaka. Sedan gick vi till Halta Lottas krog och käkade middag för där hade vi bokat TweetUpGbg, en träff med andra som twittrar men som inte hann till GeekWalken.

På bilden: Sina Farhat, Julia Åhall, Victoria Peterson, Lorraine Daum, Sandra Gonzalez och Marie Bergwall. Maria Gustafsson fotograferade.

Sina Farhats fotografier är här.

Foto: Maria Gustafsson

1 tanke kring ”Nr 3. Östra kyrkogården

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *